Wij stellen ons aan u voor...

Ons team bestaande uit enthousiaste en professionele dierenartsen en assistentes stellen zich aan u voor.

Stageplekken
Ook hebben wij geregeld een vrije stageplek. Dus zoek jij een mooie werkomgeving met uitdagende werkzaamheden?
Neem dan contact met ons op.

Drs. Andrea Brouwer

Mijn naam is Andrea Brouwer, geboren en getogen in Harlingen. Van jongs af aan was het mijn droom om dierenarts te worden, waardoor ik als klein meisje al vaak op de spreekuren bij de dierenarts te vinden was. Na het behalen van mijn VWO-diploma ben ik vertrokken naar het Belgische Gent om daar te gaan studeren aan de faculteit diergeneeskunde. Na een studie van 6 jaar ben ik in 2012 afgestudeerd als dierenarts met als specialisatie gezelschapsdieren.

Drs. Chantal Beentjes

Mijn naam is Chantal Beentjes. Mijn passie voor diergeneeskunde is ontstaan toen mijn eigen paard in de Universiteitskliniek in Utrecht terecht kwam. Ik vond het super interessant wat ze daar allemaal deden en ben me daarom in de studie diergeneeskunde gaan verdiepen. Hierop volgde dat ik na het afronden van mijn middelbare school diergeneeskunde ging studeren in Utrecht. In juli 2016 ben ik dan ook afgestudeerd als dierenarts. Ik heb mijn master richting paard gelopen maar ben altijd ook al geïnteresseerd geweest in de gezelschapsdierensector.

Bij mijn ouders thuis hebben we herten en kippen, verder heb ik een paard die ik samen met mijn moeder en zus verzorg. Ook hebben mijn vriend en ik regelmatig de oppas op Stella, een enorm vrolijke en gezellige heidewachtel. In mijn zoektocht naar een baan ben ik me breed gaan oriënteren en zo ben ik bij Mobiele dierenartsen praktijk 'De vrolijke viervoeter' terecht gekomen. Ik heb veel plezier in mijn werk en ik vind het leuk om bij de dieren thuis op bezoek te komen. De verscheidenheid aan problemen die je tegen kunt komen maken het werk interessant en afwisselend. Verder wil ik me verdiepen in de chirurgie, ik vind opereren en de verschillende mogelijkheden daarin zeer interessant! 

Assistente Marije Agema

Mijn naam is Marije Agema. Samen met mijn vriend en beestenboel (éen hond, 4 konijnen en een hamster) woon ik in Midlum. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik bij de dierenarts wou werken. Na de basisschool heb ik daar mijn opleidingen op uitgezocht. Na 4 jaar VMBO op de Anna Maria van Schurman in Franeker behaalde ik mijn diploma, en ben ik in 2009 de opleiding dierverzorging op het AOC in Leeuwarden gestart. In 2011 behaalde ik mijn diploma dierverzorging en ben ik begonnen met de opleiding Paraveterinair. Juni 2013 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair.

Met veel kennis en leuke ervaringen uit verscheidene (stage) praktijken, begon ik vol goede moed te solliciteren. In augustus 2013 werd ik aangenomen bij Dierenartsenpraktijk Bolsward. En sinds mei 2015 ben ik ook werkzaam bij Mobiele dierenartsenpraktijk 'De vrolijke viervoeter'!
© 2019 De vrolijke viervoeter       Privacyverklaring