Wij stellen ons aan u voor...

In onze praktijk zijn drie dierenartsen en drie assistentes werkzaam. Mocht u voor de behandeling van uw huisdier voorkeur hebben voor één van onze dierenartsen dan kunt u dat bij de assistente aangeven als u een afspraak maakt. Zij zal de afspraak dan indien mogelijk bij deze dierenarts inplannen. Als er sprake is van spoed zal u worden uitgenodigd zo snel mogelijk naar de praktijk te komen bij de dan beschikbare dierenarts.  

Drs. Andrea Brouwer

Mijn naam is Andrea Brouwer, geboren en getogen in Harlingen. Van jongs af aan was het mijn droom om dierenarts te worden, waardoor ik als klein meisje al vaak op de spreekuren van de dierenarts te vinden was. Na het behalen van mijn VWO-diploma ben ik vertrokken naar het Belgische Gent om daar te gaan te studeren aan de faculteit diergeneeskunde. Na een studie van 6 jaar ben ik in 2012 afgestudeerd als dierenarts met specialisatie gezelschapsdieren. 

In 2013 ben ik begonnen als mobiele dierenarts en sinds 2016 hebben we daarnaast ook een vaste praktijk die gevestigd is in Herbaijum. Ik woon met mijn gezin, onze rottweiler Tess en onze konijnen en kippen naast de praktijk. In de praktijk houd ik me graag bezig met de gebitsbehandelingen, de echografie en ik rijd ook nog steeds graag visites. 

Drs. Tamara de Ruijter

Ik ben Tamara de Ruijter. In december 2001 heb ik mijn dierenarts diploma mogen ontvangen en in 2002 ben ik begonnen met praktiseren. Ik heb in de afgelopen 25 jaar op meerdere plekken gewerkt en op 1 april 2020 ben ik bij Andrea begonnen. Mijn interesse ligt het meest  bij de internistische patiënten, maar ook in de OK ben ik regelmatig te vinden, een mooie afwisseling met het werken in de spreekkamer. U zult mij meer op de praktijk aantreffen dan bij u thuis.

Bij mij thuis zijn er, naast mijn man, nog 3 kids en 2 katten, Sjors en Sjimmie. Verder hou ik van reizen, in de natuur zijn en leuke herinneringen maken met ons gezin. 

 

Drs. Mirjam Reitsma

Mijn naam is Mirjam Reitsma. Ik ben geboren in Leeuwarden en opgegroeid in Franeker. Dus een echte Friezin! 

Na het behalen van mijn VWO diploma was ik één van de gelukkigen die werd ingeloot voor de studie diergeneeskunde in Utrecht. Daar ben ik in 2017 afgestudeerd. Na een paar jaar bij verschillende praktijken ervaring te hebben opgedaan ben ik sinds begin 2022 bij De Vrolijke Viervoeter begonnen. Ik kijk ernaar uit om u tegen te komen in de spreekkamer of bij u thuis!

Assistente Feikje Algra

Ik ben Feikje Algra. Passie voor dieren zat er bij mij al vroeg in: waar andere kinderen als eerste mem of heit zeggen, was mijn eerste woordje “poes”. Na lang zeuren van mijn kant hebben we thuis allerlei dieren gehad: een hond, katten, konijnen en geiten. Na het behalen van mijn atheneum diploma heb ik de opleiding HBO Diermanagement gedaan, met daarbinnen de opleiding dierenartsassistent. Ik heb bij verschillende praktijken gewerkt en ben nu alweer een aantal jaar werkzaam als dierenartsassistente bij De Vrolijke Viervoeter in Herbaijum.

Samen met twee honden, katten, een heleboel knuffelkippen en o ja, mijn man, woon ik in Arum waar ik ook mijn trimsalon aan huis heb. Graag tot ziens bij ons in de praktijk!

Assistente Astrid Frowijn

Mijn naam is Astrid Frowijn en ik woon in Cornwerd samen met Martijn, mijn twee knappe knapen Liam en Nick en sinds kort ons prachtige dochtertje Nova. Na de havo ben ik toerisme en hospitality gaan studeren en ben ik vijf jaar werkzaam geweest binnen deze branche. Na de geboorte van onze oudste zoon, voelde ik mij niet meer thuis binnen deze commerciële branche en heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen en mij om te laten scholen tot paraveterinair en kynologisch gedragstherapeut. 

Nadat ik meer dan tien jaar werkzaam ben geweest binnen een kliniek voor gezelschapsdieren in Bolsward heb ik in 2021 de overstap gemaakt naar dierenartsenpraktijk De Vrolijke Viervoeter. Hier werk ik in een gezellig team, dat naast de zorg voor patiënten op de praktijk ook aan huis komt. Een hele leuke afwisseling! Naast mijn algemene werkzaamheden binnen de praktijk, kunt u bij mij terecht met al uw vragen over het gedrag van uw hond en verzorg ik aan huis gedragsconsulten. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om gebitsbehandelingen te doen. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst samen met mijn gezin, rommel ik met plezier in onze grote tuin, ga ik graag wandelen met onze oud Duitse herder Guus, hou ik van lekker koken (en eten ;-) met een goed glas wijn erbij; dit compenseer ik dan weer met yoga en hardlopen. Ook ben ik veel te vinden in onze stallen bij mijn Friese paard Tijs en doe ik aan theatersport.

Assistente Fleur Jongema

Mijn naam is Fleur Jongema. Na het behalen van mijn diploma dierenartsassistente ben ik aan de slag gegaan bij een dierenartsenpraktijk in Den Helder. Na 2 jaar werd het tijd om dichter bij huis te gaan werken en toen er een vacature kwam in Herbaijum heb ik geen moment getwijfeld en onmiddellijk gesolliciteerd. Sinds juni 2021 werk ik hier met veel plezier. Ik woon in Kimswerd samen met mijn vriend en onze kat Harry. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met de schapen en wolvilten. 
© 2023 De vrolijke viervoeter       Algemene voorwaarden       Privacyverklaring