Waardig afscheid

Wij zijn ons bewust van de band tussen u en uw huisdier, niet alleen bij leven en gezondheid, maar ook op het moment dat behandeling helaas geen uitkomst meer biedt en er voor euthanasie wordt gekozen. Tijdens dit proces willen wij u en uw huisdier graag zo goed mogelijk begeleiden. Voor uw huisdier is het belangrijk dat de euthanasie zonder pijn en stress verloopt, het liefst in een rustige omgeving. Voor u is het belangrijk dat u de tijd en de gelegenheid krijgt om in alle rust afscheid te nemen van uw geliefde huisdier. 

Deze mogelijkheid bieden wij u aan in onze praktijk, maar mocht u ervoor kiezen uw huisdier thuis in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving in te laten slapen dan kan dat uiteraard ook. Het is aan te raden om, indien mogelijk, tijdig met uw gezin en/of familie te overleggen of u uw huisdier wilt begraven, cremeren of naar de destructie wilt laten brengen. Indien u kiest voor crematie kunnen wij u informatie geven over dierencrematorium Domesticus in Bolsward.

Euthanasie buiten ons werkgebied:
Ook buiten ons werkgebied (Harlingen, Franeker en omgeving) bieden wij de mogelijkheid aan om, als uw eigen dierenarts dit niet doet, uw huisdier thuis in te laten slapen. Dit kan echter alleen als de reistijd vanaf Herbaijum niet langer is dan een half uur en onze dierenartsenbezetting het op de gewenste dag toestaat. Voor deze service dient u rekening te houden met een toeslag op de voorrijkosten. 

Heeft u een vraag over euthanasie of over het cremeren van uw huisdier?
Neem contact met ons op, we helpen u graag met advies. 
 
© 2024 De vrolijke viervoeter       Algemene voorwaarden       Privacyverklaring